Yrttiruukku Näytä suurempana

Yrttiruukku

Uusi

Yrttiruukku, jossa mukana ilmaiseksi neljän yrtin Starter Set. Ruukkuun mahtuu myös tarvittaessa kaupasta ostettu yrttiruukku. Yrttien pitäminen tuoreena on nyt helppoa. Ei tarvitse kuin kaataa vesi ja kytkeä valo päälle.

Tiedot

69,90 €

Tiedot

Minimitilausmäärä merkatulle tuotteelle 16
Minimitilausmäärä tuotteelle ilman merkkausta 16
Materiaali Muovi
Tuotteen merkkaus 1-väripainatus mahdollista, kysy erikseen.
Merkkauksen aloituskulu (€, alv 0 %), lisätään tilausvahvistukseen. 45 euroa, alv 0 %
Toimitusaika merkkaamattomalle tuotteelle 3 viikkoa
Toimitusaika oikovedoksen hyväksynnästä noin 3 viikkoa
Express Tämä tuote on saatavana myös Express-toimituksena. Laita lisätietoihin toiveesi. (Hinta-arvio: + 10 % sivuston hintaan)
Haluatko tarjouksen tuotteesta? Ruksaa "haluan tarjouksen" ostoskoriin. Saat tarjouksen 48 tunnin sisällä. Ja aina kun määrä tai merkkausvärien määrä poikkeaa minimistä, teemme automaattisesti ensin tarjouksen.
Haluatko mallin tuotteesta? Yritykset voivat tilata malleja. Malli ei ehkä ole toiveväriäsi tai painatusta voi olla valmiina. Tuotteen hintaan lisätään toimituskuluja 4,40 €/lähetys. Laita yrityksesi tiedot tilaustietoihin, koska toimitamme tuotteita vain yrityksille.
Haluatko ostaa tuotteen? Tilaa tuote. Lähetämme vahvistuksen 24 tunnin sisällä. Lähetä vektoroitu aineisto myynti@mainiotliikelahjat.fi. Lähetämme vedoksen. Tilaus on voimassa vasta sitten, kun olet hyväksynyt vedoksen.

Lisätiedot

Genie-keittiöpuutarha kehitettiin tuomaan kaupunkiviljely kaikkien ulottuville. Genien Active Growing Technology™ varmistaa, että kokemattomatkin puutarhurit onnistuvat.

Genien kompakti, nykyaikainen muotoilu ja sen käyttäjäystävälliset ominaisuudet tuovat sisäviljelyn jokaiseen kotiin.

Lisäksi lähiruoantuotanto pienentää hiilijalanjälkeämme huomattavasti. Nämä ovat tärkeimpiä syitä kaupunkiviljelyn jatkuvalle kasvulle.

Ruoantuotanto tulee jälleen lähemmäksi kuluttajaa, kun ruoan alkuperästä ja puhtaudesta tulee entistä tärkeämpiä ominaisuuksia.  Ja mikä olisikaan enemmän lähiruokaa kuin omassa kodissasi kasvatetut kasvikset?

Genie on täydellinen ratkaisu sisäviljelyyn.

Suomessa kehitetty ja valmistettu keittiöpuutarha.  Lisäksi saat nyt kaupan päälle 4 eri yrtin (Oregano, Persilja, Basilika ja Timjami) aloitussetin (norm. 9,90 €).  Aseta halutut yrtit ruukkuun, täytä vesi ja kytke valo ja siitä lähtee kasvu liikkeelle. Ruukkuun mahtuu myös kaupasta ostetut yrttiruukut. 

Ruukku valmistetaan Suomessa UPM:n ForMi biokomposiittimateriaalista (jopa 50% Suomalaista sellua).

Uusinta LED-teknologiaa olevat valot takaavat alhaisen virrankulutuksen ja kasveille ihanteellisen spektrin. Vain 5,5 W teholla lamppu tuottaa 800 luumenin valovoiman, joka on ihanteellinen kasvien kasvattamiseen.

Setin sisältö: ruukku, valo, yrtit sekä 2 ravinnepussia

Reviews

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Write a review

Yrttiruukku

Yrttiruukku

Yrttiruukku, jossa mukana ilmaiseksi neljän yrtin Starter Set. Ruukkuun mahtuu myös tarvittaessa kaupasta ostettu yrttiruukku. Yrttien pitäminen tuoreena on nyt helppoa. Ei tarvitse kuin kaataa vesi ja kytkeä valo päälle.

30 other products in the same category: