Mainiot Liikelahjat on toimittanut mainoslahjoja ja liikelahjoja yrityksille vuodesta 1999, siis 18 vuotta.

Haluamme tarjota yrityksille mainioita lahjoja tuomaan hyvää mieltä heidän asiakkailleen, henkilökunnalleen ja yhteistyökumppaneilleen.  

Tiedämme, että yhä useammin mainoslahjat ja liikelahjat joudutaan valitsemaan kiireellä muun työn ohessa.  Siksi olemme rakentaneet verkkokaupastamme mahdollisimman helppokäyttöisen ja selkeän.

Aiemmilla verkkosivuillamme oli noin 10 000 tuotetta, niistä noin 1000 parasta olemme nostaneet verkkokauppaamme.  Yritämme näinkin helpottaa asiakkaiden valintaa ja vertailua.

Mainoslahjojen eri kategorioiksi ryhmittelyn lisäksi laitoimme omiksi ryhmikseen express-tuotteet ja ekologisemmiksi katsomamme tuotteet. Ekologisemmiksi tuotteiksi katsomme lähialueella (kotimaa ja naapurimaat) valmistetut tuotteet, ekologisesti valmistetut tuotteet, kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet, biohajoavat tuotteet ja kierrätykseen sopivat tuotteet.

Uutena  olemme erottaneet personoitavat tuotteet.  Yhä pienempiä määriä voi helposti ja edullisesti suunnitella vielä enemmän oman näköiseksi. Useimmista voi valita värit oman PMS-sävyn mukaan, useita tuotteita voi työstää oman mallisiksi ja useissa tuotteissa on vaihtoehtoja materiaalien välillä.  

Yritämme auttaa asiakkaitamme hoitamaan rutiinitilaukset mahdollisimman joustavasti ja helposti.  Samoin pyrimme siihen, että asiakkaamme on helppo etsiä tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Usean vuoden kokemuksen ja tietämyksen olemme antaneet asiakkaidemme käyttöön  hinta-laatu-toimitusnopeus -sektorilla - toisin sanoen näiden kriteerien pohjalta on valittu koko tuotevalikoima.   Ja kun haluat henkilökohtaista apua valintoihin, soita tai meilaa!

Tavoitteena on tyytyväinen asiakas.

.

Marja Pönni

Yrittäjä

.

PS. Katso myös verkkosivut www.jelpit.fi